Betalen & Verzenden

 

Bestelprocedure

In de categorieën hiernaast vindt u de producten. Vervolgens kiest u de producten die u wilt aanschaffen door op de 'bestellen' button te klikken. Hier kunt u de verschillende opties aangeven zoals kleur, tekst en lettertype. Selecteer het gewenste aantal en klik op 'toevoegen'. Het product is nu toegevoegd aan het winkelwagentje. U kunt nu verder winkelen om meer producten toe te voegen of afrekenen. U hoeft bij Yoyopets geen account aan te maken in dat geval ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw bestelling kunt volgen. Besteld u vaker of wilt u vaker bestellen dan is het makkelijker om een Yoyopets account aan te maken. 

In het volgende scherm kunt u een kortingscode invullen. Daarnaast kunt u het verzendadres aangeven, standaard is dit hetzelfde als het factuur adres. Moet het pakket ergens anders worden bezorgd dan kunt u dat hier aangeven. In de volgende stap ziet u de verzendkosten, deze zijn automatisch berekend aan de hand van de grote / het gewicht van uw bestelling. In het laatste scherm kunt u nog een opmerking toevoegen aan de bestelling, vervolgens wordt de bestelling bevestigd.

Onze producten worden doorgaans in 2 - 5 werkdagen afgeleverd.

Verzendkosten
Het tarief voor de verzending wordt automatisch berekend aan de hand van de producten die u besteld.

Zendingen binnen Nederland 
Brievenbuspost: afhankelijk van het gewicht, verzending tot 500 gram.
Pakketpost Packs: € 6,95 

Zendingen naar België
Brievenbuspost: afhankelijk van het gewicht, verzending tot 500 gram.
Pakketpost Packs: € 9.95

Zendingen naar Duitsland en Luxemburg
Brievenbuspost: afhankelijk van het gewicht, verzending tot 500 gram.
Pakketpost Packs: € 12.50

Voor zendingen buiten de EU neemt u dan contact met ons op. 

* XL zending betreft 1 zitzak / hondenmand
** XXL zendingen zijn 2 of meer zitzakken / hondenmanden
*** Gratis verzending boven €75,- geld alleen voor bestellingen geleverd binnen Nederland.

Betalings mogelijkheden bij YoYoPets.nl

Betalen via Multisafepay (iDeal)
MultiSafePay is een betalingspartner waar u met registratie eenvoudig via iDeal kan betalen bij YoYo Pets. Door te kiezen voor MultiSafePay weten we zeker dat de transacties veilig en soepel verlopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

PayPal
Met PayPal betalen kan ook bij YoYo Pets. PayPal is een internationaal geaccepteerde betaal mogelijkheid. PayPal is onderdeel van eBay en wordt dan ook ontzettend veel gebruikt voor betalingen op eBay en Marktplaats. Betalen met PayPal is bij YoYo Pets mogelijk, wel berekenen we een kleine toeslag van 3,75% over het te betalen bedrag. Dit zelfde percentage wordt ons in rekening gebracht. Voor deze extra kosten krijg je wel een kopersbescherming. Meer informatie over de veiligheid van PayPal vindt je hier.