Hondenkussens aanschaffen waar kan je op letten

Een hondenkussen is belangrijk voor je hond het geeft je hond zijn eigen plekje. De ene hond is de andere niet en een goed passend hondenkussen is een must voor je viervoeter.
Wij willen immers ook op een goed matras slapen! Yoyopets.nl heeft verschillende soorten en maten hondenkussens en hondenbedden.

Waar moet je op letten?

Een goed hondenkussen kan je makkelijk schoonmaken, is voorzien van een buitenhoes en een binnen vulling. De binnen vulling van een hondenkussen kan gevuld zijn met fiberfill, koud schuim of EPS parels. YoyoPets hondenkussens zijn gevuld met gerecyclede EPS parels die zeer geschikt zijn als binnen vulling voor hondenkussens. Het voordeel van EPS parels is dat deze zich goed vormen naar de lighouding van je hond. In de koude maanden werken de parels isolerend en zal het hondenkussen je viervoeter zijn eigen lichaamswarmte opslaan.

Hondenkussen Kwaliteit.

Yoyopets hecht enorm veel waarde aan het leveren van een goede kwaliteit hondenkussens.
Onze hondenkussens zijn gemaakt van stevig nylon met aan de binnenzijde een speciale coating. Deze coating beschermd de binnen vulling tegen vocht. Het stevige nylon is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek en kan eventueel gewassen worden op max. 40 graden. Wasdroger adviseren wij niet i.v.m. met de speciale coating die aan de binnenzijde zit.

De buitenhoes is voorzien van een grote stevige rits waardoor de binnen vulling eenvoudig te verwijderen is en het hondenkussen goed en eenvoudig kan worden schoongemaakt. De binnen vulling is ook voorzien van een stevige rits en geeft je de mogelijkheid om het desgewenst bij te vullen met EPS parels. Het bijvullen van de binnen vulling kan afhankelijk van hoe vaak en enthousiast jouw viervoeter gebruik maakt van het hondenkussen. Uiteraard kan je bij YoyoPets extra EPS parels of een compleet nieuwe binnen vulling kopen voor je hondenkussen.

Hondenkussen met naam.

Dit is ons specialisme het bedrukken van jouw hondenkussen met naam.
Je kan het hondenkussen aan de voorkant, bovenkant en voor en bovenkant laten voorzien van een naam. Maar Yoyopets levert ook kussens in grote aantallen. Bij aantallen vanaf 12 stuks kunnen wij het kussen o.a. van een logo voorzien. Ook speciale wensen zoals afwijkende maten, kleuren etc. behoren tot de mogelijkheden neem hiervoor contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Waar komen onze hondenkussens vandaan!

YoyoPets waarborgt de kwaliteit door regelmatig bij het productie proces aanwezig te zijn en continu met onze leveranciers te zoeken naar verbeteringen voor jouw hondenkussen. YoyoPets hondenkussens worden in Nederland geproduceerd en in eigen beheer voorzien van een bedrukking.